söndag 30 mars 2008

besök!!

Ååå va kul det har varit ikväll. Mina kompisar från gymnasiet, Sara och Erika har varit här med deras grabbar. Syster yster va oxå med, kul!! Vi spelade singstar så klart oxå kolla vi på en film.. ja fatta inte så mycket av den men den blev bättre och bättre allt eftersom :)

Hundarna har varit sååå duktiga. Dundra gick in och la sig på sängen och Qastor låg i sin bur och tugga på ett ben. Är så skönt att de kan koppla av fastän det är fullt hus och singstar. Har tränat lite fot med Qastor idag. Han är verkligen kul att träna med, då man märker framstegen så fort. Ligg har vi oxå kört en hel del.

I förmiddags var vi i vargön. Morfar och Oliver var där och hälsade på, oj vilket liv det är med fyra hundar i ett hus plus att mamma och pappa renoverar köket haha! Släppte ut dem på trädgården och så kul de hade. Dundra sprang med en pinne medan Qastor och Stina jaga henne runt runt i hela trädgården. Oliver går mest omkring och kissar istället. Han har inte kommit på tjusningen med att jaga pinnar :)

Oj oj va trött ja är. Är säkert hundra stavfel och annat. Föresten ja har vart duktig idag oxå!! Klippte Stina och sedan kaklade jag och mamma köket medan pappa stod bredvid och inspekterade! Man måste ju hjälpa sina gamla föräldrar ibland haha!

Älskling är i Malmö, sista dagen i sverige innan turnéndrar vidare ut i europa. Då blir det dyrt att ringa :( Love you.

GOD NATT //elin

Inga kommentarer: