tisdag 25 mars 2008

valpar

Idag trodde nog hundarna att vi blivit galna då vi vaknade före Qastor.. Halv fem ringde klockan, dax att gå upp och köra husse till landvetter. Han ska ut på Europa turné :(

Efter några timmar i bilen kom ja och vovvarna hem till vänersborg igen. Nu var det hög tid att sova några timmar innan skolan drar igång kl 13.00. Var helt vrak..

När klockan var 16.00 var vi på klubben, jag ska ha en valpträff idag tillsammans med två andra tjejer så vi var där lite tidigare för att planera och rasta våra vovvar. Qastor och Dundra lekte i snön. Lillen är verkligen helt tokig i snön, han springer och springer och rätt som det är försvinner han ner under snön.

Klockan 18.00 dök valparna upp sex härliga små filur med goa mattar och hussar, kul! Vi hade först lite teori innan vi gick ut för att prova på lite övningar. Ögonkontakt, sitt, inkallning mm stod på schemat. Qastor fick vara med lite oxå, mest för att öva bland andra hundar. Han är riktigt duktig. I början blir han ju helt till sig men efter bara en kort stund finner han sig och är lugn (så lugn en malle nu kan bli :)) Han fick även vara med inne i klubbstugan sen och där satt han i mitt knä på rygg som han gillar så. Han pussade lite på människo bäbisen elise oxå!

Nu ska vi gå på promenix innan det är dax för sängen. Kram kram! Extra kram till marcus som är i finland idag :( Love you

Inga kommentarer: