onsdag 12 mars 2008

Pappa är grym!!

Min pappa är världens bästa pappa... idag tapetserade han en ursnygg tapet i vår hall... tackar tackar! Blev faktiskt helt kanon bra till de övriga vita väggarna..

Hundarna har oxå haft en bra dag :) Först var vi ute vid västra tunhem och körde spår med lillen, gick bra. Han är verkligen ihärdig.

Efter det åkte vi hem för middag, quornfärs och spaghetti gott gott.

Sen åkte vi till klubben som vi visserligen gör varje dag haha.. Vi körde först upplet med alla schäfrarna :) Dundra gjorde som vanligt bra ifrån sig på uppletet, var längesen hon inte tog alla saker inom tiden. Sen körde husse lite med Qastor. Han börjar fatta.

Sen fick dundris ligga två platser. En med skott och sen en med de två unghundarna hubbe och simon denna utan skott. De är så goa ungkillarna, fast dundra är inte överförtjust, men det e matte minsann.. Prins simon är mattes älsklings schäfer!!! Dundra har börjat resa sig på platsen av nån konstig anledning, hon har alltid legat men nu hux flux efter åtta år så har hon fått nån dumhet för sig.... inte bra men detska allt lösas. Hon ser så rolig ut när hon reser sig (- ojsann vad gjorde ja nu egentligen, det var nog inte rätt) ser det ut som hon tänker oxå står hon helt stilla :)

Nu har matte och vovvar kollat in bygglov och top model och ska snart sova, hoppas husse kommer hem snart!

Kram kram

Inga kommentarer: