söndag 9 mars 2008

Mentaltest på äldre dar!

Halloj!

Idag har vi vart på brukhundsklubben två gånger.. Först var vi där vid 9.30 för promenad och lydnad. Gick riktigt bra med Dundra fast hon är ju inte överförtjust i blöta planer, ursch va kallt det blir om rumpan! Inkallandet med ställande gick hur bra som helst, vi sket i läggandet eftersom det var som en bassäng på planen. Framåtsändandet gick oxå jätte bra.. Krypet därimot var ingen succe, hon tycker det är såååå jobbigt.. men men vi måste öva för snart är det upp till bevis!!

Med Qastor körde jag mest kontaktövningar, han är så duktigt min lilla prins.

Efter träning nr 1 åkte vi hem och satte upp alla nya saker som ja köpte igår på ikea. Blev kanon.. Målade ju väggarna i hallen i går och tillsammans med de nya sakerna blev vår hall riktigt snygg!!! Duktig matte :) Nu fattas bara fondtapeten men den ska pappa sätta upp i veckan.

KL 12 åkte vi åter till klubben. Denna gång för mentaltest..... Det är kurs på klubben ochdom behövde hundar att visa på. Dundra hade turen att dom ville ha just henne till hela banan, kul tyckte matte som inte sätt Dundra på mentalbanan. Allt gick kanon och nu sover Dundra som en lite gris i matte och husses säng, man blir trött av spöken, trasor och massa annat konstigt. Qastor sover oxå (tro det eller ej) på den nya hallmattan :)

Ha en bra eftermiddag/kväll det ska vi för husse kommer hem!!!!

KRAM

Inga kommentarer: