fredag 18 april 2008

Vårväder!

Kom precis hem från Malin och Selmis! Har suttit i deras trädgård och solat medan hundarna har busat. Malins grannhund var med oxå fast han var inte bussugen... Men Selma ochQastor sprang runt runt och anfall varandra!!

Igår var vi duktiga och tränade massor. Vi var på klubben vid fem tiden och det var jätte fint väder, härligt! Vi satt och fika en stund sen gick ja, bettan, Qastor och Simon på en långpromenad. Efter det var det dax för Dundra att träna lite lydnad, är imponerad över att hon kryper utan protester och att framåtsändandet går så bra :) Hon tycker ju att krypet är bedrövligt jobbigt så nu har ja mest bara fått henne att överhuvudtaget krypa, får gå på finslipet snart tror ja, rumpan är väl hög i mellan åt. Efter lydnaden var det platsliggning med Hubbe, gick kanon för båda två lite senare tog vi en till plats på typ 8 minuter med tre rottweilar och en golden... Dundra njöt av att ligga mellan fyra ståtliga hanar haha!

Satte in hundarna i bilen och tittade sedan på skyddsträningen, är så sugen på att börja!! Elise, Robban och Sofia var där oxå, gosa lite med gullungen, så söt!

Om en stund ska ja gå till johanna men först måste ja diska. fy det är verkligen det tråkigaste ja vet!

Älskling är i danmark men snart är han hemma hos oss igen jippi!

Kram kram

Inga kommentarer: