lördag 26 april 2008

Vårläger!

Hejs!

Idag var vi uppe med tuppen! Ja och lillen begav oss till klubben där det är vårläger i helgen!!! Jihoo va mysigt. Vi var 16 ekipage med allt från västgötaspets till rottweiler, intressant :) Vi delades upp i två grupper och fick på så sätt var sin erfaren, kanon duktig instruktör.

Vår grupp började prata lite om hundaggresivitet och gjorde lite olika övningar med de stora hanarn :) puuh allting gick bra tack och lov! När alla vovvar lugnat sig fick lillen göra entre. Han gick snällt med matte och tittade knappt på de andra, duktig! Efter det körde vi platsliggning, han ligger bra tycker ja men lite mer trygghet behövs för att ja ska kunna gå ifrån. öva öva!

Efter en välbehövd lunch och vila körde vi lydnadsmoment. Jag fick en massa tips till unghundar. Bl.a att komma ända in med föremål och inkallning från en massa olika situationer.

Jag är mycket nöjd med denna första dag. Qastor skötte sig kanon och en stolt matte kunde lämna klubben för att åka på kalas till lillebror Anton! Han har fyllt 16 år i veckan, jesus va stor han är nu... kändes inte som det var så längesen ja gick med barnvagnen och hämtade honom på dagis :) Han fick ett wii balance av oss, skit kul!

KRAM KRAM

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallo, ja Wii-et var jätte qul och bra träning tror jag. Jag har varit duktig och tränat både i går och idag. Målet att få ett normalt BMI är långt borta men med träning varje dag så kanske man kommer dit. Tack snälla ni. Anton han behöver ju gå upp och samla massa men när han körde igen hade han gått ner 0,5kg. Det var efter han spelat trummor också. Nu skall jag anmäla Stina till utställningen i Nödinge. Hoppas det skall gå bra.

Ha det så bra Ring när du kommer hem från klubben. Kram Mamman

Anonym sa...

Hallå !

Spårat något idag eller ?? Ha ha :)

Testade idag detta som Mette förklarade med en stig och att man slänger ut föremål så ska de markera dessa från stigen. Både Stella och Isa var jätteduktiga :)
Såå kul att prova på lite andra grejer ...
Hälsningar Eva med Isa