fredag 11 april 2008

spår spår spår!

Gud va kul det är att lägga spår och att spåra! Igår var vi flitiga med spårandet. Gjorde först ett lååångt spår till Dundra med massa vinklar och andra svårigheter, på en del ställen korsades spåret av joggare. När spåret legat ungefär 1 ½ timma gick vi det och oj vad det gick undan!! Hon tog alla sju pinnar och matte var sååå glad när vi var vid sista apporten. Har varit lite orolig över Dundra då hon varit halt och lite nere några dagar! Nu var den gamla Dundra tebax :)

Med Qastor gjorde jag spår på åkern. Ja gjorde vinkel och det löste han jätte bra. Kul! Att spåren går så bra med båda vovvarna. Ja körde oxå två "platsliggningar" med lillen. Först lätt ja honom ligga medan de vuxna vovvarna hade platsliggning och sedan la ja honom under tiden en valpkurs höll på. Han ligger så snällt och tittar sig omkring medan ja sitter bredvid, skönt att han kan koppla av medan det är full aktivitet runt omkring!

Idag är vi i vargön, jag har vart dålig inatt och hostat och haft huvudvärk. Så det är skönt att vara här där ja kan släppa ut vovvarna på trädgården. Småpluttarna Qastor och Stina busar konstant och har så roligt.

Ha det så bra!
Kram från oss

Husse är i ungern på en båt! Spännande spelning ikväll antar ja! love you!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Men Tjena på er!!
Kul att ni har en blogg så man kan läsa och få dåligt samvete för att man inte tränar lika mycket!! ;)
Välkomna att kika in på våran sida.
www.keeta.se

Eleonore & Keeta

Anonym sa...

Vad kul att ni har skaffat blogg..men säger lite som Eleonore, jag få ju dåligt samvete när jag läser om allt ni gör..

Han var duktig den lille i torsdags, det var rätt roligt att Heidi trodde att vi hade tio deltagare helt plötsligt, när hon räknade med dig..

kram Bodil