tisdag 13 maj 2008

Marcus sitter vid poolen i 30 gradig värme och ja sliter på jobbet :)

Hehe så kan man se det!!

Älskling ringde förut när ja var på förskolan. Han berättade att han satt vid poolen, det är över 30 grader osv osv... blablablaja vill inte höra :) Nä det är allt kul att han har det bra. Han har det rätt slitigt med jobbandet så ja får unna honom de få minuter han kan relaxa! Synd bara att ja inte kan vara med i Australien denna gång.. Idag är han i Brisbane och i morgon Sydney!

Brorsan är på skolresa i Slovakien och mamma och pappa är i Ungern.... Hallå där någonting är orättvist!!!

Tillbaka till vardagen :) Veterinären ringde och det är ju artros tyvärr.... Den underabart goa veterinär tjejen bad oss prova medicinen en vecka innan vi går vidare. Så nu hoppas vi smärtan försvinner.

Var på klubben och träna lillen på kvällen. Lydnad, platsliggning med Vilde, Spår och lite annat blev det idag. Dundra fick gå en promenix men hon är så fasligt sugen på att kasta pinnar och annat kuligt :(

Är så nöjd med lillen, eller inte nu för nu dödar han ännu en kudde i sängen.. Nä men ja är faktiskt väldigt nöjd med honom, träningen går framåt och han har så lätt för att lära sig. Social och go är han oxå!! Allt man kan önska av en vovve. Hans enda nackdel är hans hysteri haha! Men man ska väl vara glad att det är fart i honom, eller?!

Nu ska vi lägga oss i sängen och mysa!

KRAM KRAM från oss

Älskling vi saknar dig och älskar dig!

Inga kommentarer: