söndag 11 maj 2008

lata...

Hejs svejs på er alla!

Tro det eller ej men vi har legat på latsidan i några dagar... Alltså va har ju tränat lite varje dag men inte som vi brukar...

Älsklingen har varit hemma i några dagar, underbart! Vi har myst i det fina vädret och bara haft det bra. Nu har han åkt till Australien, Japan, Malaysia och lite andra tråkiga ställen :/ Men om två veckor är han hemma igen!

Idag har vi vart i vargön och ätit rabarber paj ja och vovvarna. Qastor har busat med stinis som vanligt helt hysteriko!! Dundra tar det lugnt... Ursch är orolig för henne, hon har ont i benen och är fruktansvärt stel.. Får nog bli veterinären i veckan då hon varit dålig ett bra tag nu :(

På eftermiddagen åt jag middag hos morfar och Brittzi, gott gott! Är kul att hälsa på Oliver lite men samtidigt jobbit... saknar honom... men men det är bäst för honom att bo hos morfar, han har det så bra där!

Vid sju tiden gick jag och dvärgen på en promenad med Malin och Selma! Vi gick vid kanalen och hundarna busade lite på en gräsmatta.. Sedan, tro det eller ej så gick dom fint bredvid varandra de små busfröna :)

I morgon är det praktik igen och spår och lydnad, längtar!

Kram kram nu ska vi sova snart är tröttasom tusan!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Kul att läsa om dig/er och Qastor- Allt verkar ju vara bra med er! Sänder bara en liten hälsning.

Kram Sarah och Qvicka

Anonym sa...

Visst är det skönt att vara lat ibland.
Hopplehoj
Eleonore & Keeta

www.keeta.se