onsdag 8 oktober 2008

Blir så ledsen...

Fick svar från veterinären igår igen... Qastor gjorde en Datortomografi för några dagar sedan. Denna visade att han har lösa benflisor i båda armbågarna :( Inte på den sidan där de brukar sitta utan på nåt ställe som veterinären aldrig sett förut... Vill bara att han blir frisk.. Får ytterligare svar i slutet av veckan förhoppningsvis då vår veterinär ska ha pratat med ytterligare en specialist..

8 kommentarer:

Anonym sa...

Usch vad jobbigt det är. Hoppas verkligen att allt kan bli bra. Saknar er på klubbet.Tänker på er. KRAM

Anonym sa...

jag....kan bara säga att det är förjävligt!!!
Hoppas på det bästa och att vi snart ser er på klubben igen

eva-lotta

Anonym sa...

hej gumman!!hur mår du??vad himla tris det där me qastor. jag kanske skulle blivit veterinär i stället så hade jag kanske kunnat hjälpa stackaren. annars då, går det bra i skolan? du har inte lust att komma till århus snart? saknar dig puss åsa!

Anonym sa...

Shit...tråkiga nyheter. Vi flickor håller tummar och tassar för söta Q.

Sen vill jag tacka för hjälpen med Dimma idag!! :)

Många kramar från oss

Anonym sa...

Oj vad tråkigt! Hoppas verkligen att bror min blir kry! Låter inte alls roligt det där. Jag har hört av min matte att du tränar flitigt och är snart klara för appellen, hon säger oj- dit har vi en bit kvar. Och att jag ska skärpa mig och ta den där träsaken i munnen och hålla fast den istället fr att lattja med den. Men annars är hon jätteglad för mig säger hon i alla fall. hade varit roligt att träffa dig och din matte och husse. Jag är ju stor tjej nu som har löpt och allt för första gången. Min matte kämpar på för att vi ska komma ut i appellen till våren säger hon. Vi får väl se om jag går med på det. Hoppas att vi ses!

ELIN sa...

Tack för alla kommentarer! Det betyder mycket!
KRAM till er alla

Anonym sa...

funkar detta tro??? har aldrig bloggat förut. hoppas allt går bra för Qastor (och dig). Kommer du imorgon?
Moster

ELIN sa...

det funkade bra moster :) Nu sitter ja i vargön haha.. ja vid datorn och du vid tv:n! Ses om 5 minuter då ja byter rum :)
Kram