tisdag 15 juli 2008

Matte sjuk men vem bryr sig!

Japp vår matte ligger i sängen och låtsas vara sjuk.... så trist... Ja håller på att gå i taket!!! Igår gick hon iallafall upp ur sängen och tog oss upp på berget plus ett spår. Men tror ni ja vill spåra efter att ha legat i sängen i flera dagar, nä du, eller alltså ja lurade matte att ja gick spåret men i själva verket gick ja runt och tänkte på annat.. (Vår snygga rottweiler granne som ja blivit kär i till mattes stora fasa) hehe! Tog inte en enda pinne hehe! Matte blev inte så glad :( Men ja fick ändå åka upp på klubben på kvällen!!!! Ja fick köra lite lydnad, eller ganska mycket faktiskt... Apportering, inkallning, sitt stanna kvar, linförighet, fritt följ och lite framförgående men det där sist nämnda tyckte ja var konstigt... Matte tjatar alltid om att ja ska gå fot men hux flux säger hon nåt annat konstigt ord "före, före, för" det är ett jäkla tjöt!! Ja gick oxå ett skogsspår... eftersom matte blev lite grinig i förmiddags så tänkte jag att ja kan vara lite duktigare, ja sprang allt vad ja hade i spåret så matte knappt hängde med, tyckte jag var duktig men matte tyckte tvärtom... Nu gick det för fort... Hon sa att ja slarvade :( Fattar ingenting..

Idag körde vi kvällspass efter att vi passat stina hela dagen... Hon är så söt, hon ör min mormor och morfars lilla cocker flicka! Hehe hon är som en syster för mig så henne är ja inte kär i men hon är verkligen kul att busa med... Idag grävde vi upp en blomma ur rabaten och sen grävde vi ett hål i gräsmattan och vet ni vad dundra gjorde hon hoppade över stacketet och in till sköldpaddan som har en liten damm på trädgården. Gissa om morfar blev sur när han kom hem.. Men så klart skyllde alla på mig, bara för att ja har svårt att sitta still :(

På kvällen åkte vi till klubben och körde lydnad och skydd. Mats sa att ja var jätte duktig på skyddet, det visste jag redan men matte sa att det var kul att höra!!! Nu ör hon glad på mig igen matte :) Vi körde framförgående oxå och nu fattar ja vad "före" betyder, det betyder att ja ska gå före matte, konstigt att man ena stunden ska gå fot och sen före... Körde oxå det gamla vanliga lydnadsmomenten!

Nu ska vi snart lägga oss i sängen och kolla på tv. Matte börjar gnälla att hon mår dåligt igen puuh!

Kram och godnatt alla söta tikar hehe!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars Elin som mår så dåligt. hoppas blodet slutat rinna i näsan nu. Vad heter Qastors nya kärlek?
Ha det så bra och krya på dig.
Eleonore & keeta

ELIN sa...

chelsea heter hon hehe!

ELIN sa...

och blodet har slutat rinna haha